Welkom op onze site,

 

Leuk dat je meer te weten wilt komen over de gezichten achter de camera's.. 
Wij zijn twee zussen, die als vriendinnen opgroeiden. Tot op heden zijn we nog steeds graag samen en we vinden het leuk dat we ook onze passie voor fotografie met elkaar delen. Samen fotograferen is een grote gezelligheid voor ons! 

 

Als we aan het werk zijn, dragen wij beiden een camera bij ons. Dit maakt het mogelijk dat wij op hetzelfde moment vanuit verschillende hoeken foto's kunnen maken en dat zorgt voor diversiteit in de reeks foto's. 

 

 

Ons meer persoonlijk leren kennen? Lees dan een stukje verder! 

 

 

 

 Ik ben Büşra, de jongste van het gezin. Van de twee zusjes was ik vroeger altijd het stille en verlegen meisje. Op mijn 13e kocht ik van mijn verjaardagsgeld een digitale camera. Dankzij deze camera stapte ik steeds meer uit mijn comfort zone. Ik zat niet langer stil op feestjes, maar zocht voortaan naar de mooie details en mooie emoties die ik op dat moment vast kon leggen. Er ging een wereld voor mij open. Waar ik ook naartoe ging, nam ik mijn camera mee. 

 
Fotografie is heel breed. Maar mijn interesse op het gebied van fotograferen gaat uit naar portretfotografie. Ik vind de mens en het leven bijzonder, en het mooie aan ons werk is dat we elke bijzondere fase in een mensenleven fotograferen: verliefdheid, elkaar trouw beloven, in verwachting raken van een kind en de vreugde van het mogen krijgen van een klein wonder en dan tot slot het vormen van een gezin... 

 
Ik ben altijd al onder de indruk geweest van emoties. Dat is wat de mens siert en juist dit tijdens een fotoshoot vast kunnen leggen voor altijd, maakt het fotograferen voor mij speciaal om te doen. Verder is het zo dat het leven niet stil staat. Maar op het moment dat ik op het knopje druk toch op een bepaalde manier wel... 

  

 

 

Ik ben Burcu, en een jaartje ouder dan mijn zusje.

 

Het moederschap wakkerde een passie voor fotografie bij me aan. Toen ik zwanger raakte van mijn oudste dochter, kocht ik een camera en vanaf dat moment  legde ik alle momenten vast. En inmiddels heb ik drie kinderen, dochters van 10 & 8 jaar en een zoontje van 5.

Mijn zwangerschappen vond ik heel speciaal. Er groeide een wonder in mijn buik, en met elke dag die verstreek veranderde ook mijn lichaam. De verandering vond ik zo bijzonder dat ik dit wilde vastleggen. Dit is vanaf de geboorte niet veranderd. Het eerste badje, woordje, hapje, stapje, noem maar op. Zoveel speciale momenten die ik nooit wil vergeten.

Mijn enthousiasme voor fotografie groeide. En van de een op de andere dag besloten we samen met mijn zusje onze liefde voor fotografie uit te breiden om ook voor anderen mooie herinneringen vast te kunnen leggen.