pregnancy | Meryem & Erkan

Meryem en Erkan stapten uit de auto en we zagen meteen dat deze shoot een van onze mooiste zou gaan worden! Een stel stralende ouders in spé, de prachtige lange, kanten jurk en de bijpassende bloemenkrans, de stralende warme zon en een super locatie... Wat wilden we nog meer?

 

 

We spraken af bij het Wekeromse Zand. Het witte stuifzand en de prachtige groene bomen op de achtergrond vormen samen een mooi contrast. Zet er een  stralende mama-to-be voor en het plaatje is compleet. 

 

De leukste verrassing tijdens de shoot was het verzorgpaard Matthijs. Halverwege de shoot zagen we twee ruiters op hun paard langskomen! Deze kans konden we niet zomaar voorbij laten gaan en al snel liep Büsra op ze af. De 16-jarige ruiter Linsey aarzelde geen moment en klom met haar paard de heuvel op naar Meryem toe... 

 

We houden jullie niet langer op, bekijk de mooie foto's inclusief foto met het paard hieronder!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0